Transport

Uw partner in duurzaamheid. Wij staan klaar voor U en doen wat we zeggen.

Uitgebreid, modern en goed onderhouden wagenpark.

Gebr. van den Brand en van Oort B.V. (GBO) beschikt over een uitgebreid, modern en goed onderhouden wagenpark. Dit wagenpark bestaat uit vaste kipperauto’s (6×6, 8x4wsg, 8x8wsg, 10×4 en 10×8) en kipperopleggers voor het transporteren van allerlei los gestorte materialen, containerwagens voor het transporteren van diverse containers en diepladers voor het transporteren van eigen machines naar de projecten.

Verhuur en aangenomen werk

Dit wagenpark wordt ingezet voor zowel de verhuur aan diverse bedrijven als het aangenomen werk, zoals diverse leveringen franco werk, afvoeren van diverse materialen vanaf de projecten, het intern vervoeren binnen de projecten en de aangenomen transporten van A naar B. Onze kipperauto’s zijn allemaal uitgerust met een overdrukunit waardoor ze geschikt zijn voor het transporteren van verontreinigde materialen.

Onze krachten

9

Efficiënt & betrouwbaar

We verzorgen grondwerk, sloopwerk en transport. We nemen puin in en brengen gerecyclede bouwstoffen en zand naar buiten. Alle soorten, volgens alle kwaliteitseisen.

 

9

Circulair & duurzaam

Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze uitstoot minimaal is, dat grondstoffen zo lang mogelijk worden (her)gebruikt en machines voldoen aan de laatste normen.

 

9

Snel & flexibel

Of u nu met de vrachtwagen komt of via de binnenvaart, u bent zo weer op pad. Hulp nodig met vervoer? Ook dat kunnen we regelen.

 

9

Persoonlijk & daadkrachtig

U wordt altijd direct geholpen en ‘nee’ kennen we niet. Ons vertrouwde en ervaren team staat dag in dag uit voor u klaar.

Neem contact op via de telefoon:  +31 (0)413 273 033

Certificaten

Wij waarborgen graag een optimale, veilige en duurzame werkwijze. Daarom laten wij ons regelmatig toetsen aan objectieve richtlijnen. Diverse certificaten geven u én ons de zekerheid dat we gekwalificeerd zijn om onze werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Dit is een continu proces; de toetsing vindt telkens opnieuw plaats. Dat houdt ons scherp!

VCA** EC-VCA-00040

Veiligheidsbeheerssysteem

 

 

ISO 9001 EC-GRA-00021

Kwaliteitssysteem

 

 

SVMS-007 EC-SVMS-319

Veilig en Milieukundig Slopen

KOMO BRL 2506 KEC-GRA-00-9047A

Recyclinggranulaat voor toepassing in verhardingslagen van steenmengsel in de wegenbouw