Over ons

Gebr. van den Brand en van Oort B.V. (GBO) is gespecialiseerd in grondwerk, sloopwerk, puinrecycling, zandwinning en transport. Dirk van den Brand en Wilko van Oort runnen sinds 2006 samen dit ruim 60 jaar bestaande familiebedrijf. Wat GBO kenmerkt? Betrouwbaarheid, gedrevenheid, ervaring en kwaliteit. Het hechte team met gedreven  vakmensen staat iedere werkdag met veel plezier klaar voor hun klanten. Met het eigen uitgebreide, moderne en duurzame machinepark kunnen zij snel reageren op de vraag van opdrachtgevers. Is er niet direct een oplossing? Dan zoeken zij meteen naar een goed alternatief.

Naast kwaliteit staat ook duurzaamheid hoog op de to-do lijst. Circulair ondernemen zit in het DNA. GBO is gecertificeerd in alle vereiste kwaliteits- en veiligheidsnormen en voert volgens deze verantwoorde werkwijze kleine, grote, korte of langdurige projecten uit, in opdracht van bedrijven, diverse overheden en particulieren.

Puin Recycling Oss is onze partner voor puinrecycling en zandhandel. Jarenlang heeft familie Van den Broek dag in dag uit voor haar klanten klaargestaan. Totdat het in 2018 tijd was om het stokje over te geven aan Dirk en Wilko. Deze heren zijn op dezelfde voet verder gegaan met het bedrijf, met dezelfde vertrouwde medewerkers. Zo kunt u altijd rekenen op klantvriendelijkheid én kwaliteit. Het team staat paraat om u verder te helpen. ‘Nee’ kennen ze niet, denken in oplossingen daarentegen wel.

We zijn u graag van dienst!

Wat doen wij?

Grondwerk

Of het nu gaat om grondwerk voor een nieuw te bouwen woning of bedrijfshal, aanleg en reconstructie van wegen of cultuurtechnisch grondwerk; wij hebben de juiste expertise en ervaring in huis. Ons moderne en duurzame machinepark voldoet aan de actuele emissienormen en hiermee bieden wij u een totaaloplossing. Schakel ons in voor weg- en waterbouw, industrie- en woningbouw, cultuurtechnische projecten, asbest- en bodemsanering, zeven van grond met mobiele zeefinstallaties, materieelverhuur, leveren van alle soorten zand, grind, grond en recyclinggranulaten.

Puinrecycling

Bouw- en slooppuin in alle steensoorten en gradaties kunt u bij ons storten, als bedrijf of uiteraard als particulier. Wij breken het puin, volledig CO2 neutraal en leveren een product dat weer direct hergebruikt kan worden als fundatie voor wegen, industriële verhardingen, nieuwe gebouwen, erfverhardingen of voor gewóón in de tuin. Dat noemen wij duurzaam en circulair ondernemen.

Transport

Transport nodig? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen het transport van primaire en secundaire bouw- en grondstoffen en bouw- en slooppuin. Er kan over de weg of via het water worden aangeleverd. Het laden en lossen wordt gedaan door ons modern uitgerust wagenpark.

Sloopwerk

Wat voor gebouw u ook wilt slopen, wij brengen het sloopwerk tot een goed einde. Dit doen we op een veilige, verantwoorde en efficiënte manier. We maken gebruik van vakkundige medewerkers en duurzame machines. Deze voldoen aan de hoogst gestelde eisen en zijn uitgerust met sorteergrijpers, vergruizers en sloophamers. Alle vrijgekomen materialen worden gescheiden en zo hoogwaardig mogelijk gerecycled. Puin brengen we naar onze duurzame recyclinglocaties in Uden en Oss of breken we met onze mobiele breekinstallatie op de slooplocatie zelf. De materialen scheiden we en bewerken we tot een hoogwaardig recycleproduct. Niet voor niets hebben we het certificaat Veilig en milieukundig slopen BRL SVMS-007. Ook asbesthoudende materialen kunnen we samen met onze vaste partners verwijderen.

Zandwinning

Dankzij onze eigen zandwinning in Schaijk beschikken we over diverse soorten zand op onze locatie in Schaijk en hebben we altijd het juiste zand voor uw klus, volgens de hoogste kwaliteitseisen en de laatste certificeringen. Wij leveren zand voor zandbed, straatzand (gezeefd), brekerzand, 0/2 gewassen industriezand/drainagezand, gewassen (metsel)zand en 0/4 gewassen zand. Komt u puin storten in Uden, neem dan meteen uw gewenste zand of granulaat mee terug. Efficiënt én beter voor het milieu.

Op- en overslag scheepsladingen

Zoekt u een partner om uw materialen aan te voeren via het water? Onze partnervestiging PRO Oss heeft aan het Burgemeester Delenkanaal in Oss, met een rechtstreekse verbinding met de Maas, een op- en overslagkade die de grote binnenvaart volledig kan benutten. Hier kunnen we diverse grondstoffen lossen en overslaan. Dat is handig. Voor onszelf, maar ook voor u!

Certificering

Certificatie

Wij waarborgen graag een optimale, veilige en duurzame werkwijze. Daarom laten wij ons regelmatig toetsen aan objectieve richtlijnen. Diverse certificaten geven u én ons de zekerheid dat we gekwalificeerd zijn om onze werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Dit is een continu proces; de toetsing vindt telkens opnieuw plaats. Dat houdt ons scherp!

Een overzicht van onze certificaten:

VCA** EC-VCA-00040

Veiligheidsbeheerssysteem

ISO 9001 EC-GRA-00021

Kwaliteitssysteem

SVMS-007 EC-SVMS-319

Veilig en Milieukundig Slopen

NORMEC Veiligheidsladder NCK.2021.766.SCLASA.N321

Het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, puinrecycling en bijhorend transport.

KOMO BRL 2506 KEC-GRA-00-9047A

Recyclinggranulaat voor toepassing in verhardingslagen van steenmengsel in de wegenbouw

NL BSB BRL 2506 EC-GRA-00-9047A

Recyclinggranulaat voor toepassing in civieltechnische toepassingen, utiliteitsbouw en wegenbouw

KOMO BRL 2506 KEC-GRA-00-9047B

Asfaltgranulaat (0/16 en 0/31,5) voor toepassing in asfaltmengsels en als toeslagmateriaal in gebonden funderingslagen

KOMO BRL 2506 KEC-GRA-03-9105

(mobiele breker) Recyclinggranulaat voor toepassing in verhardingslagen van steenmengsel in de wegenbouw

KOMO BRL 2506 KNC-GRA-05-9266

Fijn granulaat 0-4 toegepast in ophoging en aanvulling

NL BSB BRL 2506 EC-GRA-03-9105

(mobiele breker) Recyclinggranulaat voor toepassing in civieltechnische toepassingen, utiliteitsbouw en wegenbouw

KOMO KNC-GRA-05-9245.2

Recyclinggranulaat voor toepassing als toeslagmateriaal in beton.

KOMO certificaat KNC-GRA-05-9250 Gebonden asfaltgranulaat

Het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, puinrecycling en bijhorend transport.

NL BSB certificaat NC-GRA-05-9250 Gebonden asfaltgranulaat

Het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, puinrecycling en bijhorend transport.

Prestatieverklaringen

Voor diverse bouw- en grondstoffen beschikken wij over prestatieverklaringen met CE-markering (Declaration of Performance of DoP). Deze prestatieverklaringen geven aan dat onze bouw- en grondstoffen voldoen aan de regelgeving binnen de Europese Economische Ruimte. Kijk voor meer informatie over prestatieverklaringen op de website van de Branchevereniging Breken en Sorteren.

Een overzicht van onze prestatieverklaringen:

Menggranulaat 0/16

Klik hier om te downloaden.

Menggranulaat 0/31,5

Klik hier om te downloaden.

Fijngranulaat 0/4

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 0/31,5

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 2/8

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 8/22

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 4/16

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 4/22

Klik hier om te downloaden.

Infiltratiegranulaat 16-31,5

Klik hier om te downloaden.

Asfaltgranulaat 0/16

Klik hier om te downloaden.

Asfaltgranulaat 0/16 warm hergebruik

Klik hier om te downloaden.

Asfaltgranulaat 0/31,5

Klik hier om te downloaden.

Menggranulaat 0/31,5 (mobiele breker)

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 0/31,5 (mobiele breker)

Klik hier om te downloaden.

Hydraulisch menggranulaat 0-45

Klik hier om te downloaden.

AGRAC 0/31,5

Klik hier om te downloaden.

Kom bij ons werken

Zin om aan de slag te gaan bij een dynamisch bedrijf met collega’s waar je blij van wordt? Neem dan contact met ons op. We hebben altijd wel een mooie vacature openstaan.

jaar actief

Hydraulische graafmachines

Wiellaadschoppen

Vrachtwagens

Professioneel en altijd vriendelijk… De werknemers van G-B-O leveren op zoals de klant het heeft bedoeld.